top of page

Creativitat i caos

Updated: May 31, 2023

La creativitat també apareix enmig del caos. Amb el boli a la mà, provant i experimentant amb nous sons i creant, criant i creant. A vegades algunes coses les posem en una mena de sala d'espera esperant tenir temps per fer-les.


Però aquests moments de creació són sagrats per mi. Perquè em fan vibrar fins i tot quan no em queda energia, fan que els ulls em brillin i em satisfan en silenci.


Últimament he afegit una joguina nova al meu equipatge. És aquesta petita criatura blanca i és com obrir un capítol completament nou a la meva vida musical i compositiva. I em fa molta il.lusió perquè s''acosten dues dates maques maques aquest març on dialogarem amb poesia i dansa 🎻 en Quim Abramo i Soldevila és qui m'ha retratat.
0 comments

Comments


bottom of page