top of page

Em fa molt feliç explicar-vos que he tingut l'honor de compondre la música pel projecte participatiu "El poble que dansa" de l'Esbart Dansaire de Llinars amb el suport del Pla d'impuls a la dansa d'arrel, Fira Mediterrània de Manresa, Associació d'Esbarts, Cultura GenCat, EsDansa, Dansaneu, Ateneus Cat, Mans CatRadio i Ajuntament de Llinars del Vallès.


L'estrena serà el dia 10 de setembre en el marc de la Festa Major amb tots els llinassencs i llinassenques - blaus o vermells - que vulguin formar part dels balls i d'aquest projecte únic i bonic, fet amb i des del cor. Gràcies Vanessa Illa i tot l'equip, per la vostra confiança.


Moments creatius




Notícia a El 9 nou del Vallès





La meva peça Desolació basada en un poema de Joan Fuster ha estat escollida pel jurat com a guanyadora del Certamen Sentir Fuster 2022-2023


Gràcies al @c_desvalls i Casa de la música de Manresa i a tot el jurat per aquest reconeixement. És un honor immens. Cada moment de treballar en la teva pròpia música és difícil i fantàstic al mateix temps i rebre un reconeixement com aquest et dona ales i moltes ganes de seguir volant.


Gràcies a Joan Fuster per la seva obra i per ser inspiració.


Aquest premi el sento totalment compartit amb la Lia Sampai ja que sense la seva veu no sonaria com ho fa. 


Molt agraïda als poetes Núria Armengol, Raquel Santanera, Jaume Coll i molt especialment a en Víctor Sunyol. A en Quim Abramo Soldevila. I a tot l'equip de persones precioses que m'acompanyen dia rere dia, a en David i en Carles de Segell Microscopi, i a la meva família i amics.


Gràcies també a totes les persones que escolteu la meva música, per compartir, pels missatges, els "like", comprar entrades, discos i llibres. Moltes gràcies pel vostre suport!


El premi més gran serà poder gaudir amb totes vosaltres d'aquesta peça - un cop l'hagim enregistrat a l'estudi - i de tota la nova música que vindrà en un futur.




Dijous vaig tornar a l'estudi Centre Molinet de Santa Coloma de Gramanet amb Marc Fermor a gravar uns violins pel que serà el nou disc de la Lia Sampai i l'Adrià Pagès!!


Només us puc avançar que el que estan fent és PRECIÓS i que treballar amb ells és un plaer perquè són una meravella de músics i persones. Gràcies Lia, Adrià i Marc!!

















bottom of page