top of page

Coloma Bertran guanyadora del Certamen Sentir FusterLa meva peça Desolació basada en un poema de Joan Fuster ha estat escollida pel jurat com a guanyadora del Certamen Sentir Fuster 2022-2023


Gràcies al @c_desvalls i Casa de la música de Manresa i a tot el jurat per aquest reconeixement. És un honor immens. Cada moment de treballar en la teva pròpia música és difícil i fantàstic al mateix temps i rebre un reconeixement com aquest et dona ales i moltes ganes de seguir volant.


Gràcies a Joan Fuster per la seva obra i per ser inspiració.


Aquest premi el sento totalment compartit amb la Lia Sampai ja que sense la seva veu no sonaria com ho fa. 


Molt agraïda als poetes Núria Armengol, Raquel Santanera, Jaume Coll i molt especialment a en Víctor Sunyol. A en Quim Abramo Soldevila. I a tot l'equip de persones precioses que m'acompanyen dia rere dia, a en David i en Carles de Segell Microscopi, i a la meva família i amics.


Gràcies també a totes les persones que escolteu la meva música, per compartir, pels missatges, els "like", comprar entrades, discos i llibres. Moltes gràcies pel vostre suport!


El premi més gran serà poder gaudir amb totes vosaltres d'aquesta peça - un cop l'hagim enregistrat a l'estudi - i de tota la nova música que vindrà en un futur.
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page