top of page

Recull de partitures del Curs Rural


El “Recull de partitures del Curs Rural” conté 34 composicions que estan escrites per a ser interpretades per a “acordió tot sol” o bé per a duet d’acordió i violí. Aquestes composicions son algunes de les peces que es van treballar al “Curs Rural d’acordió diatònic i violí folk” durant les seves VII edicions.


El Recull va adreçat a tots aquells músics que vulguin créixer amb el seu instrument i assaborir interessants sonoritats que trobaran en les diverses composicions, essent algunes d’elles ben assequibles per a instrumentistes ja iniciats, i d’altres més complexes donat que demanen un cert bagatge amb l’instrument. Una visió fresca i actualitzada de la música tradicional des d’una perspectiva plena de possibilitats. Aquest recull permet aprofundir en les diferents tècniques d’aquests instruments, tant pel que fa a l’execució de melodies, com la de les rítmiques i la improvisació.

Els autors d’aquest quadern son els professors del “Curs Rural d’acordió diatònic i violí folk”; l’Aleix Armengol, Carlos Gonzalvo, Coloma Bertran, Ignacio Alfayé i Marc del Pino. Tots ells es dediquen professionalment a la pedagogia de l’instrument i a l’escena musical.

A continuació podeu veure un fragment del concert de presentació del Recull que es va fer l’any 2013 al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona a càrrec els autors.0 comments
bottom of page