IMG_2647_edited.jpg

Coloma Bertran Quartet és el nou projecte de la violinista vigatana que ens presenta per primera vegada un recull de composicions jazzístiques creades en diferents etapes de la seva vida.

 

Després d’acabar el grau superior en violí clàssic i contemporani a l’ESMuC, es trasllada a Dammarie Les Lys a França per estudiar violí jazz al Centre des Musiques Didier Lockwood. Allà és on descobreix la seva passió pel jazz i altres músiques improvisades i on crea les seves primeres composicions. Fortament inspirada en la figura del que va ser el seu mestre, el prestigiós violinista Didier Lockwood. 

 

En les seves composicions hi conflueixen sonoritats del jazz, bluegrass, músiques del món i rock, entre d’altres, creant així una fusió rica en matisos i colors, sense perdre mai el nexe de la forta personalitat compositiva de la violinista i enriquida pel caràcter multicultural i poliestilístic de la  banda.

 

Coloma Bertran s’acompanya de músics amb una llarga trajectòria, tots ells amb un ampli bagatge estilístic Quim Abramo i Soldevila a la guitarra elèctrica, Franco Molinari al contrabaix i Joan Carles Aguerri a la bateria.