En l'àmbit de la pedagogia ha creat un mètode de treball específic pels instruments de corda basat en les tècniques instrumentals del jazz i les musiques improvisades que va aprendre estudiant amb Didier Lockwood. 

 

En l'àmbit de la pedagogia de corda ha assistit a seminaris i cursos amb els prestigiosos pedagogs internacionals Vartan Manoogian, Sheila Nelson, Mimi Sweigh, Hong Anh Shapiro i pedagogia de grup amb Arlette Biget.

En l'àmbit de la docència, amb més de 10 anys d'experiència, és professora de violí a L'Escola de Música de Taradell, a l'Escola de Música de Tona i a les Aules de Música de Calldetenes i Sant Julià de Vilatorta, de l'Escola de Música de Vic.

També ha impartit classes a l'Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l’Esquirol, Escola de Música de Taradell, violí jazz al Centre des musiques du Pays de Bière a Cély en Bière i al Centre des musiques de Dammarie-Lès-Lys (França), als Séjours musicaux et artistiques européens pour enfants et jeunes (2011) i al Curs rural d’acordió diatònic i violí folk (2010-2014).

image_preview.jpeg
EMMG_logo_vector-compressor.png
998143_154872064700881_823901878_n.jpg
0.png
logo_escolamusica_2017_imatge_w.jpg
logoemvic.png

Actualment és professora de violí a l'Aula de Música Tradicional de l'Emvic i a les Aules Associades de Calldetenes, Sant Julià i Tona. 

Actualment és professora de violí a l'Aula de Música Tradicional de l'Emvic i a les Aules Associades de Calldetenes, Sant Julià i Tona. 

vmsf.png

SÉJOURS ARTISTIQUES ET MUSICAUX EUROPÉENS POUR ENFANTS ET JEUNES 2011

VMSF - Vacances Musicales Sans Frontières organitza estades artístiques i musicals pels infants i joves de 6 a 20 anys. des séjours artistiques et musicaux pour les enfants et les jeunes de 6 à 20 ans. 

portada.jpg

El Recull de partitures del Curs Rural consta de 34 composicions per a duet d’acordió i violí i per acordió solista. 

 

Autors: Aleix Armengol, Carlos Gonzalvo, Coloma Bertran, Ignacio Alfayé i Marc del Pino.